Eveniment - ”Bucureștii de azi, viziunea artiștilor de mâine”   21 Mai 2016

”Bucureștii de azi, viziunea artiștilor de mâine”

Un proiect al Fundației OUTSIDER ART din Piatra Neamț realizat cu sprijinul financiar al Administrației Fondului Cultural Național.

Expoziția itinerantă a proiectului a debutat la București, sâmbătă, 21 mai, la The Ark (Bursa de Mărfuri), un eveniment în cadrul Romanian Design Week 2016, în colaborare cu Asociația Rhabillage, The Ark, The institute și Design Box, pentru ca în luna iunie 2016 să fie prezentată și la Sibiu - Biblioteca Județeană ASTRA, și la Piatra Neamț - Galeria Era, Hotel Central Plaza.

O expoziție de artă în afara normelor itinerată cu scopul de a sensibiliza și inspira viitoare proiecte de salvare a patrimoniului arhitectural românesc prin abordări inovatoare. 35 de povești despre patrimoniu redate plastic în viziunea artistului Laurențiu Dimișcă - 30 dintre acestea și a 5 artiști debutanți, invitați în proiect: Aida Radu, Alma Benedek, Konrad Mihat, Marius Milea, Mihaela Șolga.

O călătorie interdisciplinară, la îmbinarea dintre analiză urbană, patrimoniu arhitectural, tehnici de reprezentare plastică și dialog social între generații.

Galerie
Setări galerie foto